Sunday, October 10, 2010

Masih Wujud?



Assalamualaikum wbt


*kekok la.. xtau nak cakap ape, sebab dah lame xbukak blog, n online dekat laptop. Online dekat handphone je. He he. Kali ni baru ade kesempatan. Nipun curi2 sbb sepatutnye kene buat Al-Khattab =p



Ok iklan jap.. Ni Mujamma' Elnoor Islami dekat Kafuri. Masjid ala2 Masjid Turkey. Cantik2 :)





SO nak start dari mane yer? Last update haritu.. 17 July... Mak oi Hampir 3bulan tak update. Memang betol2 busy la ni.. cececehh...


Oklah, lepastu due minggu exam. 19july sampailah 5ogos.. Lepas dah exam kene pergi kafilah kat RUHAMAB 3minggu. 9ogos sampai 29ogos.. Nak tengok gambar boleh pergi kat www.yadunyumna.blogspot.com. My housemate merangkap my classmate punye blog. Buat mase sekarang ni takde mood lagi nak cerita pasal pengalaman dekat kafilah... Kalau nak cerita mmg panjaangggg sesangat.. Perit, Pedih, Suka, Duka, Tawa, macam-macamlah. Yang penting bnyak sangat yang aku dapat dr Kafilah kali ni. Alhamdullilah.. Memang xboleh beli pengalaman macam ni. Kene rase sendiri.


Ok.. lepas 29ogos tu... Ade buat Program Ihya Ramadhan bersama Ahli PMMS.. 2 n 3Sept.. Lepastu sibuk wat kuih raye,, sibuk qada' tido, lepastu..........RAYELA KANNN? hehe



Lepas dah raye sebulan, kelas pun mula...hehehe




so tu je.. hehehe... menyampah je korang bacekan? sape suh bace =p hehe InsyaAllah kalau ade kelapangan aku akan menulis di blog ni. Maklumlah dah final year, xleh main2 ooo... Nak kene rotan ke... Dah la selalu study last minit.. Kali ni nak try betul2 insaf n taubat nasuha.. INSYAALLAH! hehehe Apeapepun doakan la yg terbaik buat diri ini supaya boleh balik tahun depan lepas TAKHRIJ.. yehooo! =p




papai ;)

7 comments:

MUJA said...

walaupun takknal , tapi rindu nak bace post post akak ohhh :)

k.i.w.i said...

aha wujud wujud.
cah,rindula flag sudan.wakaka.
gud luck final year!
:)

Mr. H said...

tu la lame.. xupdate.. rindu nk baca2 blog ni..hehe..
ape2 pun, gud luck okay.. smoga succes dalam blajar n semua semua semua semua berjalan lancar..(saje repeat 'semua' bnyk2 kali sbb hope everything gonna be olrite)... hehe
L.U!!

MHF.T said...

ok xpe..blog2 jugak,,tumpuan utk final year perlu dipertingkatkan..buat yg paling terbaik! Insya-Allah Allah akan mempertingkatkan ilmu hg walaupun di awal usia muda seperti hg..
pastinya xrugi sesiapa yg menjadi pilihan hg..(siap promote hg plak,,haha)
Innallah ma'anaa..
MHF.T

faridbadarul said...

lama x jenguk sini... idup lagi. =D. Peace!

Albo said...

najah maak , insyallah//

kembatolo™ said...

ahaha.. hapdet jarang2 sebab bizi dimaafkan..

Gadis Ayu