Friday, February 26, 2010

baiti fi sudan

Dulu staff Petronas duduk dekat Blok. Ade lebeh kurang 10blok. A to J kot, ntahlah. Aku duduk blok A. Duduk dalam lebeh kurang 3tahun. Lepas tu berpindah ke Complex Petronas.




Inilah die Complex Petronas. Staff petronas duduk dekat Blok A dan B. Yang bangunan ade logo Petronas tu Office. So dekat jelah nak pegi keje. He he :)




Sempat duduk dalam setahun je, tapi bestlah sebab semua Malaysian duduk dalam satu tempat yang sama. Aktiviti pun banyak. Kawan pun ramai. Adik-adik pun bertambah.



Dalam bangunan dalam gambar atas ni ade dewan, surau, kafeteria and office.



Dan aku mula berpindah ke rumah sewa pada bulan May yang lepas. Duduk dengan kawan satu Universty which is Malaysian. Rumah tidak berbilik. Dapur dan tandas di luar. Sewa yang agak.. T___T haha tapi dekat je dengan Jamiah and rumah persatuan.



Inilah dapur tempat kami berperang menambahkan berat badan. Hu hu hu





Sudan pun banjir haha

14 comments:

naz said...

tiada bilik? agak ganjil pula haha tidur gaya askar la nampak nya

tuan punye blog said...

kalau panas tido kat luar. berbumbungkan bintang di langit. romantik owh kakaka

isha said...

best tu tido berbumbungkan bintang di langit

farhanaziz said...

heee. best2 :D

k.i.w.i said...

mcm surat kabar harakah jek tu

dnasura said...

lama tercari2, syukur lah ketemu lagi dengan kamu :) Aishahtur sihat?

malaysia skrg mmg panas, dijangka sampai bulan 4 ni cuaca panas dan kering..huhu

muja said...

sis, dah lame tak jenguk blog sis:) glad you'r back, heheh:))

Anonymous said...

aku agak dah...ko msti publish pny
aku knl ko dari hujung kuku samapi hujung segben...hehe..knl la sgt...


http://nawfaltimur.blogspot.com

Mr. H said...

Tu diaa.. kemasnya rumah u all.. ;)
semoga diberikan kekuatan dan kesabaran dalam menempuhi hari2 yang mensyahdukan di bumi berkat sudan..hehe

-From ***** with love

Mr. H said...

Tu diaa.. kemasnya rumah u all.. ;)
semoga diberikan kekuatan dan kesabaran dalam menempuhi hari2 yang mensyahdukan di bumi berkat sudan..hehe

-From ***** with love

from Sudan with love said...

isha : tau xpe, fresh air :)


farhana : Yup, jom la skali :)


kiwi : ape bende surat khabar harakah?



dna : alhamdullilah, awk cmne? hehe


muja : thnks sbb sudi dtg melawat blog ni lagi


mr H : thank you so mucch :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

kembatolo™ said...

semua tido bergelimpangan lah?
hahaha..

nazia shah said...

i am really glade to see the information with pictures,
keep it up

http://www.fashionstylestrend.com

best of luck

Gadis Ayu