Friday, May 14, 2010

O_O




Sorry sebab tak update. Rumah baru ketandusan line internet. Dan masa lapang saya yang sangat sempit. Saya sedang pentingkan masa untuk mencari bekalan ilmu untuk masa depan. Haha kedengaran seperti poyo tapi hakikat yang perit ini haruslah anda terima dengan hati yang berbunga bunga (cis suke tetibe minah ni)



Jiran baru yang Super cute :) Malaysian.



Mari teka nama baby di atas. Haha




Sekian.. Sehingga kita berjumpa lagi. Heh heh heh Ok kan update camni? muahaha

14 comments:

Nur -al- Ain said...

comelnyeeee,kene teke? ermmmm.. ashraf kot? hehe

aishahtur said...

haha die perempuan la

khairil said...

comelll...xtahu nak teka nama dia apa..hoho

SuFy said...

comel!!

MUJA said...

nama panjang dia nur mujahidah ariff .
name pendek die muja , kan kan ? haha

nadiahfatihah said...

ya allah comel gile...mate bulat!

Anonymous said...

mesti nama dia raadiyah aishahtur :D

J u l i a 。.゜✿ said...

nama dia julian. =P

Mr. H said...

eh ehhh.. comelnyeee..
sape ni anak student malaysia kt sane ke? comellnyeeh bulan mate die..
laki ke pempuan ni? ish ish kiut sangat la..
owh owh kene main teka2 nama die ke?
ape eh name die..em..em..em..
klu tgk muka, muka dia sesuai dgn nama Nisreen El Zuhayra la kot.. nama die ape? hehe :D

~albazrah~ said...

Pandainya ambik gambar ni, selalunya dia tak mcm ni,siap dia genggam jari sapa tu.

Albo said...

nak teka gak boleh?? hahaa

kembatolo™ said...

nama dye aishah jugak. kan?

Anonymous said...

nur wana...
betul kan??

Anonymous said...

cik embun

Gadis Ayu