Wednesday, April 7, 2010

intikhobat

Assalamualaikum w.b.t


:)


Pilihanraya Sudan akan diadakan pada 11 April hari Ahad ni dan seramai 10 calon akan bertanding untuk merebut jawatan Presiden dalam pilihanraya yang berlangsung buat pertama kalinya dalam 24tahun ni. Huhu lame kan? So aku harap-harap xdelah bende-bende buruk berlaku sepanjang pilihanraya ni, and hope xdelah curfew ape bagai-bagai.


So orang Malaysia yang kat sane tu harap jagelah diri anda baik-baik ye. Dan undilah ngan bijak. Erk.. korang boleh mengundi ke? hehehe :P




Presiden Sudan Omar Bashir.. So who's next?



hehe


8 comments:

abid abdi said...

setakat sekarang ta de bunyi2 pun.. dan tak de warning dr mbc ag. insyallah allah permudahkan inthikhobat ni

naz said...

sana aman je kan :)

MUJA said...

muja muja ! hahaha !

zida said...

wahaha. kat malaysia pun tak terundi.
^__^

salam ziarah ;)

Mr. H said...

ME! ME! ME! :D
(angkat tangan)

StingRay said...

dia pegang tongkat ke tu?

aishahtur said...

abid : Ameen.. xkan hari pilihanraya korg xcuti kot?


naz : harap2nye..


Muja : biaq betoi angpa nak jadi presiden sudan? haha


zida : hehe wslm :)


Mr H : ni lagi sorggg.. :P


stingray : agaknyelah.. sebab kalau nak kate payung orang Sudan xkenal kot payung :D

abid abdi said...

ada cuti seminggu katanya, tapi entah ar tak umum agi. sudan la katakan.. huhu
tapi ana kena g jamiah gak ari ahad ni.. huhu
tak siap ag urusan

Gadis Ayu