Friday, February 26, 2010

Permulaan

Bismillahirahmanirahim.

Assalamualaikum semua :) Selamat pagi Malaysia dan selamat menunaikan solat subuh bagi kawan-kawan di Sudan.


InsyaAllah saya akan mula menaip di blog ini setelah sekian lama menyepikan diri dari dunia blogging.


Ahh skemanye. hahaha





Walaupun dah hampir 5tahun dekat Sudan, aku rasa aku baru nak kenal dengan Sudan ni. Mungkin sebab selame ni aku duduk dengan Family dekat Blok Petronas. So kerja asyik ngadap laptop je. Keluar pun pergi Jamiah je, dan tak banyak bergaul serta banyak mendiamkan diri.


Dan akhirnya baru-baru ni aku telah ditinggalkan bersendirian di Sudan, memandangkan ayah aku dah habis kerja dekat Sudan dan pulang terus ke Malaysia. Dan bermula dari situlah aku mula belajar berdikari dan belajar mengenal Sudan dengan lebih lagi.


So blog ni aku akan share la sikit-sikit ape yang aku tahu pasal Sudan. So that korang pun dapat rase skit pengalaman yg aku dapat. Tak dapat banyak dapat sikit pun jadilah daripada takde langsung kan..


SO terimalah.... From SUDAN with love....



Erk tapi sekarang dekat Malaysialah, baru empat hari. Pulang bercuti. Ha Ha Ha

16 comments:

nabilah halimi said...

cato!!!!
yes, dia dh kembali
hehe
selamat "pulang" ke malaysia tanah air tercinta
:D
salam maulidurrasul, cato
:)

en. borhan ali said...

ang break kjp ka dah grad dah

naz said...

haha. cisss cepat mulakan

from Sudan with love said...

nabilah : Aishahtur :) hehee thank u.. Malaysia panas jugak eh, tapi best hahahaa

salam maulidurrasuk :)


Borhang : Cuti sem la kanda


naz : Ape cis cis haha

en. borhan ali said...

laaa igt ke dah abis da, brp taun lg catoo

nabilah halimi said...

aishahtur :)
bpe lame cuti?

from Sudan with love said...

borhan : skrg thun 3, next yea abes. ko?


nabilah : 1bulan je kot.. T__T

en. borhan ali said...

aku baru masuk 2nd yr degree. lg 2thn abis la lambat lagi la catoo

farhana said...

yeah2 kak echa yg disayg
truskn berblogging ya

Me said...

selamat kembali...
eheh, igt da merajuk x update blog

Mr. H said...

Wah, dah start berbloging balik! yeayy..:D
anyway permulaan yg bagus,
sy doakan semoga saudari Aishah sentiasa bagus dan lebih bagus dan lebih lebih bagus dan lebih lebih lebih bagus dan lebih lebih lebih lebih bagus lagi dari hari ke sehari insyaAllah.. Ameen ;)

-always supporting u.. <3

abid abdi said...

wah.. dah kembali menulis blog. bgs2.... teruskan usaha anda, jgn berhenti di tgh jalan, nanti abes sesak jalan raya

Faisal Fazari said...

wahh akhirnya cik aishah kite bercinta dgn sudan aha

madnuz8 said...

wasap mom granny!!!! ;D

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

kembatolo™ said...

baru setat na komen entri.
harap jangan emo dengan komen yang banyak. hehe

Gadis Ayu